Hesabınızı silin

Bu sayfadan kendi Fyronto kullanıcı hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Aboneliğiniz sona ermiş olsa da bu işlem kullanılabilir.

Kullanıcı profilinizdeki ad, e-posta, telefon, profil görseli bağlantısı ve imza; giriş bilgileriniz, Gmail bağlantınız, kişisel tercihleriniz ve size bağlı konum kayıtlarınız kaldırılır. Oturumlarınız kapatılır; hesabınız yeniden etkinleştirilemez.

Şirketinizin müşteri, ziyaret, teklif, sipariş, e-posta ve belge kayıtları şirket adına tutulur; bu işlem onları silmez. İç kullanıcı numaranız, şirket kayıtlarının ilişkilerini korumak ve silinen hesabın yeniden etkinleştirilmesini önlemek için kişisel profil bilgilerini içermeyen bir referans olarak saklanır. Ticari belgelerin içeriği ve yazışmalar kişisel bilgi içerebilir ve ilgili saklama amacı veya yükümlülüğü boyunca korunur. Yasal saklama yükümlülüğüne tabi ödeme, mali belge ve güvenlik kayıtları ile yedekler ilgili saklama süreleri boyunca korunur.

Şirketin tek yöneticisiyseniz hesabınızı sildikten sonra şirketi yönetecek aktif yönetici kalmaz. Devam edecek bir ekibiniz varsa silmeden önce başka bir yönetici atayabilirsiniz. Hesabınızı silme hakkınız bu atamaya bağlı değildir.

Hesabınızı silmek için önce giriş yapın.

Giriş Yap

Hesabınıza erişemiyorsanız silme talebinizi [email protected] adresine iletebilirsiniz.

Fyronto